Uffff!!! A trecut si week-end-ul asta, si am scapat nevatamata!
Am muncit vineri noapte 11 ore, sambata noapte 11 ore pana la 7 dimineata, si duminica de la 14.00 - 20.00, ca aveau nevoie neaparat.
Dar a trecut..si noaptea asta ma odihnesc, si mai am 2 nopti: luni si marti ..si gata. Ne pregatim de plecare!

aaaaa! Ceva super frumos s-a intamplat! Sambata noapte a fost nebunie totala, ameteala generala, simteai ca nu mai poti sa respiri de cata lume era, asa ca la un moment dat, obosita varza, am iesit afara sa-mi revin un pic, si sa ma mai trezesc in gerul asta aspru al Londrei. Asa ca zgribulita toata, injurandu-i de foc pe toti betivii si golanii prezenti in local in seara aia, am dat sa ma asez pe o piatra inalta, undeva mai departe de restaurant, unde nu ma duc de obicei, cand... langa mine...vad ca straluceste ceva...si cand ma uit...o cruciulita fina si frumoasa, destul de maricica, de aceea de pus pe perete, deosebita si foarte frumos realizata. In momentul ala, am simtit ca Doamne Doamne imi da putere si imi zice sa rezist ca o sa fie totul bine.... A FOST CA UN SEMN.... si chiar mi-a dat putere, pentru ca sufletul, mintea si corpul meu s-au inviorat dintr-o data si am fost tare sprintzara si in forma si atunci si a doua zi.

Si sunt convinsa ca totul o sa fie bine, si aici si acasa, si ca vom avea sarbatori minunate, cu toata familia. Sunt foarte optimista in ceea ce priveste viitorul si va doresc la toti sa fiti asa... E tare bine!!!

In ceea ce priveste iconita..am pus-o la loc de cinste, sa ma pazeasca si sa-mi dea putere...

Asa sa ne-ajute Dumnezeu!!


Free Hit Counter




Free Counter


This entry was posted on 12/07/2008 10:17:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    DOAR NOI said...

    Pupici puternici!
    Ador optimismul tau.Am nevoie de incurajarile tale.Simt ca de mine depinde totul, dar nu pot sa fiu optimista!
    Ingerii sa va aiba in paza. Drum bun.Va astept cu drag si doooooooooooor!

  1. ... on December 8, 2008 at 2:18 PM