Va scriu pe fuga, chiar cu putin inainte sa plecam spre Targoviste, unde vom petrece Craciunul cu toata familia, si ai mei si ai lui Edi!

Promit ca dupa ce se linistesc apele, sa descriu in detaliu zilele de vis petrecute acasa!
Pana atunci, in linii mari:
Pe 14 dec am ajuns acasa, mi-am lasat bagajul acasa, si am plecat la Targoviste, unde mi-am intalnit pt prima oara viitorii socrii, care sunt mai mult decat minunati! Am petrecut cateva zile superbe, cu totii acolo, Edi mi-a prezentat viitoarea noastra casa de vacanta, casa pe care a construit-o chiar el cu ai lui, cu propriile lor maini, si care este mare, si neasteptat de frumoasa... am facut si poze asa ca o sa le postez cu prima ocazie!
Apoi am plecat in "colindat", in vizite la rude, si ne-am simtit asa de bine, fiind primiti ca niste printi peste tot!!Ha ha ha

PE 19 ne-am intors acasa, ca venea si mama mea de la Valcea, si am avut parte de prima intalnire intre parintii mei si Edi, o intalnire foarte calda si plina de bucurie!!

Au urmat zile de relaxare cu intreaga familie, vizite, iesiri in parc la patinoar, plimbari, seri de planuri si organizari atat pentru sarbatori cat si pentru noul an, care va fi foarte plin pentru noi!

S-au dat mese mari..la matusa mea, cu toata familia, vizite calde si relaxate la veri, totul numai plin de bucurie si zambet!

Cadourile au curs din prima zi in Romania, si tot continua... sper cat mai mult..hahaha!!

Acum plecam spre Targoviste, unde o sa fim cu totii, si mama mea si bunica mea, si toata familia lui Edi! Asa vom petrece Craciunul! Apoi vom pleca la munte, si saniusi, schii si sapuneli cu zapada!! Viitoarele planuri inca nu s-a finalizat, dar va tin la curent!!

Gata fug!

Sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce e mai bun!! Va pupam cu drag!




Free Hit Counter



Free Counter


This entry was posted on 12/23/2008 09:52:00 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: