Draga Moshule,

Chiar daca nu ti-am scris prea des, in fiecare an mi-am dorit acelasi lucru. In fiecare an, in fiecare zi, in fiecare ceas, in fiecare clipa imi doresc neincetat acelasi si acelasi lucru.

Imi doresc sa am puterea sa cred in imposibil, imi doresc sa am senzatia ca pot cuprinde marea dintr-o privire, imi doresc sa pot urca muntii si sa am puterea sa o iau de la capat, sa intind bratele spre cer si atunci cand le inchid sa cred ca am cuprins Universul, sa prind un fulg de nea si sa-l daruiesc, in toata splendoarea lui, cuiva drag, sa adun picaturi de ploaie si sa-mi fac din ele colier, sa pot aduna toate florile din lume ca sa le pun la picioarele persoanei iubite si ele sa-i sopteasca toata iubirea mea.

Imi doresc sa pot vorbi cu stelele si ele sa-mi spuna misterele noptii, sa pot convinge natura - pasari, copaci, vant, ploaie, zapada sa duca cu ele oriunde in lume iubirea mea si dorul meu. Sa le duca pana acolo unde este el si atunci sa-i cante, sa-i adie, sa-i ploua, sa-i ninga tot ceea ce sunt eu si tot ceea ce simt pentru el.

Si cand la ceas de seara, in luna decembrie, pe usa va intra el, nins de iubirea mea, vom fi inteles pentru totdeauna ca m-a gasit si ca l-am gasit.

Am nevoie de tine, Moshule drag! Nu vreau ceva anume. Nu vreau un cadou scump, ci vreau doar sa ma inveti sa apreciez ceea ce am. Sa stiu cand sa spun stop, dar si cand sa merg mai departe.
Sa nu incetez nici o clipa sa cred in visele mele si sa continui sa lupt pentru realizarea lor.
Ajuta-ma sa fiu aceeasi persoana optimista si lacrimile care vor curge pe obrajii mei sa fie doar de fericire.

Invata-ma sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa iubesc si sa daruiesc tot ce am mai bun din mine. Fiecare zi sa fie unica si timpul sa treaca mult mai greu in momentele bune si foarte usor in cele grele.

Deci Mosule cam asta imi doresc de Craciun.

Te pup si te astept!


Free Hit Counter



Free Counter


This entry was posted on 11/21/2008 12:07:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    Ducesa said...

    tu Broscutza mea draga, sa crezi !!! ceea ce ai scris tu e un mesaj, un mesaj pe care spiritul tau interior l-a primit. crede-ma! tu nu trebuie decat sa fii optimista, sa n-ai nici un moment de indoiala. ai sa vezi ca tot ce gandsi esti pozitiv, ti se va intoarce la fel inzecit. ai incredere in puterile tale si ai sa vezi cum izbavesti. detii atata putere incat nu-ti dai seama cate poti schimba prin gandurile tale, repet, crede, doar crede! asculta-ma ca stiu ce spun. pupici calzi!

  1. ... on November 22, 2008 at 6:29 PM