Mi-e cam dor de casa... si oricat incerc sa nu ma gandesc, nu se duce deloc! Cu cat se apropie mai mult data plecarii in vacanta acasa, cu atat mi se pare ca timpul trece mai lent si mai agale. Si nu mi-e dor pt ca aici mi-ar fi rau, pentru ca atata timp cat il am pe Edi langa mine, inseamna ca familia si casa mea sunt aici, dar mi-e dor de parinti, de mamaia mea, de prieteni, de rasete, de bucataria mea cu coltar unde ne adunam cu totii la taclale,de craciunul romanesc, de toate bunataturile. Abia astept.. sunt sigura ca o sa avem parte de niste sarbatori minunate... sper sa avem timp sa vedem pe toata lumea.
Intre timp... tot uitandu-ma cu ochii in lacrimi prin poze, am dat si de niste poze cu casuta mea - <> de la Popesti, de care de asemenea mi-e dor, si pe care abia astept sa o mai imbunatatesc cu ajutorul lui Edi, ca doar are experienta, si doar mana de barbat se cunoaste intotdeauna...

Asa ca postez cateva poze cu prima casa facuta de mine, chiar daca e mica, e prima... si va fi in inima mea toata viata... Stiti cum se zice: prima casa e de incercare, a doua casa iti faci mana, si abia a treia e ACEEA!

MI-e dorrrrrrrrrrrrrrrr................!!!

P.S. Scuzati starea gradinii, dar daca nu sunt acolo, n-are cine sa se ocupe,..... dar negociez acuma cu Edi!!


This entry was posted on 11/17/2008 10:11:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    guess who can help you wuth the garden, too. ;))

  1. ... on November 17, 2008 at 11:07 PM  
  2. broscutza said...

    saru mana... astept cu interes si cu plocon..oac oac

  3. ... on November 21, 2008 at 1:14 AM