Nu Monte Carlo, Nice sau Cannes! Chiar in Bucuresti in Brancoveanu. Da, stiu, e incredibil! Acum ceva timp am auzit de la un prieten, dar nu am putut sa cred. Mi se parea absurd drept pentru care am mers sa vad. Da, chiar la Brancoveanu este acest “minunat” loc in care stau falnici acesti palmieri, cum spunea cineva aici, fara nicio legatura cu clima, peisajul, arhitectura… Ma intreb cum i-a venit ideea de a planta acesti palmieri si de ce aici. Nu mai dureaza mult. Vine decembrie si n-o sa-i mai vedem. Alti bani aruncati pe fereastra.


This entry was posted on 10/02/2008 01:51:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    Anonymous said...

    iarna se scot si sunt pusi in sera pentru ca nu sunt plantati direct in pamant, sunt in niste ghivece puse in pamant. si la fel e si la budapesta. :)) exact cand m-am mutat eu din sectorul 4. :)) pacat ca bucurestenii primesc astfel de cadouri vizuale doar inainte de alegeri... altfel nu merita, saracii!

  1. ... on October 2, 2008 at 6:37 PM