Miroase a EL....

Am vazut azi pe net ceva atat de induiosator ca mi-au dat lacrimile...O fetitza nascuta prematur,fara sanse de supravietuire, care s-a luptat pt viata ei... si a invins...devenind o fetitza normala...Iar peste ani...jucandu-se cu mama ei afara...ii spuse mamei ca mirosul acela din aer... nu e miros de ploaie sau doar aer proaspat,....e Mirosul LUI DUMNEZEU...pe care ea l-s simtit stand la pieptul lui.. in primele luni ale vietii....Dumnezeu a tinut-o in brate....Cat de frumos poate sa fie?.....
M-am gandit la voi,toti cei dragi mie, ....la familie, la prietenii adevarati, la persoana pe care o iubesc si ador, m-am gandit la viata...
Si la cat se lupta unii pt ea, si mie mi se pare ca nu o tratez cu indeajuns respect si iubire...ca nu realizez indeajuns cat valoreaza viata asta, si ce trebuie sa faci, ca sa o valorifici pe deplin. Sa iti gasesti jumatatea? sa te mariti/casatoresti? sa faci si tu la randul tau un ingeras mic, care sa te priveasca cu acea adoratie pura si divina? sa iti iubesti familia, casa? sa te lupti? sa te realizezi profesional? sa-ti iubesti prietenii? sa adopti un copil? sa dai din ce ai si la cei saraci?.....cam ce ar trebui sa faci...ca sa simti ca dai tot ce e mai bun din tine?
Nu stiu .. inca..sper din toata inima sa aflu...
Dar stiu..ca voi incerca sa nu fac lucuri pe care le-as regreta mai tarziu, ca o sa incerc pe cat pot sa fiu mai buna, si sa impart cu ceilalti lumina din sufletul meu, sa iubesc curat si sincer, sa trec peste toate necazurile cu capul sus si sa ma ridic de fiecare data mai puternica, sa-mi sustin familia, si sa le arat macar atata iubire cat mi-a fost aratata, sa fiu acel prieten bun si sincer de care avem cu totii atata nevoie.
Familia si prietenii sunt si vor fi centrul vietii mele, pt ca fara voi nu pot trai, iar cu sprijinul vostru pot realiza orice.
si mai presus de orice...imi voi reaminti tot timpul - pt ca uneori uit - ca eu CRED, cred in cineva, ceva puternic acolo sus, cred in sentimentul pe care il am fata de Dumnezeu, cred in iubire, in prietenie, ... cred in mine.
Si poate intr-o zi, inconjurata de cei dragi, cu sufletul linistit si fara regrete, cu mintea si experienta atator ani, voi putea simti acel miros AL LUI, voi putea spune ca MIROASE A DUMNEZEU!SI voi realiza.. ca am simtit asta, de fiecare data cand mi-a fost greu, de fiecare data cand am cazut.. si am simtit ca ceva ma ridica, de fiecare data cand am simtit ce viata e nedreapta dar am continuat sa cred in ea, de fiecare data cand am simtit fericirea deplina, de fiecare data cand am simtit ca sunt iubita, cand am fost inconjurata de prieteni, cand m-am bucurat de faptul ca traiesc, de fiecare data cand L-am simtit carandu-ma in brate...pt ca mi-era greu sa mai merg inainte...
Poate intr-o zi voi putea spune ca toata viata am stat la pieptul LUI, si am avut o parte din Dumnezeu in inima mea....pe care as vrea nespus sa o impart cu VOI!!
Si da , daca familia si prietenii sunt ingeri fara aripi...pt mine voi sunteti ingerii mei!!

Va multumesc si va iubesc!


This entry was posted on 9/29/2008 02:48:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: